Most kiderül, mit ehetünk bátran, és mit érdemes inkább elkerülni.
Fekete árnyalatáról nyerte a nevét, ám puha húsa a gyümölcsökére emlékeztet.
Egy borosüveg lezárása mindig a borász utolsó feladata, hiszen ezzel útnak engedi azt az adott palackot, aminek köszönhetően a benne található ital hosszú távon őrzi meg a zamatát.
Van az a pillanat, amikor a munkanap közepén végre eljössz az ebédedért.
A sauvignon blanc legjobb étel- és borpárosításainak megértéséhez az első lépés az étel kiválasztása.
A reggeli a nap legfontosabb étkezése, amely megfelelő energiával lát el minket a nap kezdetén.
A vendéglátóiparban az élelmezés területén talán a legfontosabb, hogy biztosítva legyenek a vendéglátóipari egység számára a jó minőségű, nagy tároló térrel rendelkező, üzembiztos hűtő és fagyasztószekrények.
A világ legjobb bártenderei körében folyamatosan közvélemény kutatást tartanak, hogy listázni tudják, hogy melyek azok az italok, amelyek aktuálisan igen kedveltek.