Most kiderül, mit ehetünk bátran, és mit érdemes inkább elkerülni.
Fekete árnyalatáról nyerte a nevét, ám puha húsa a gyümölcsökére emlékeztet.
Hazánkban - kis ország lévén, jelentős idegenforgalommal -, rettenetesen fontos lenne, hogy a vendéglátás területén minél többen beszéljenek idegen nyelveket, elsősorban az angolt, amit a külföldiek jelentős része beszél is, de biztosan megért.
Egy borosüveg lezárása mindig a borász utolsó feladata, hiszen ezzel útnak engedi azt az adott palackot, aminek köszönhetően a benne található ital hosszú távon őrzi meg a zamatát.
A sauvignon blanc legjobb étel- és borpárosításainak megértéséhez az első lépés az étel kiválasztása.
A vendéglátóiparban az élelmezés területén talán a legfontosabb, hogy biztosítva legyenek a vendéglátóipari egység számára a jó minőségű, nagy tároló térrel rendelkező, üzembiztos hűtő és fagyasztószekrények.