Hűtő választása vendéglátó egységbe: így hozz döntést!

A vendéglátóiparban az élelmezés területén talán a legfontosabb, hogy biztosítva legyenek a vendéglátóipari egység számára a jó minőségű, nagy tároló térrel rendelkező, üzembiztos hűtő és fagyasztószekrények.
Hűtő választása vendéglátó egységbe: így hozz döntést!

A legmegfelelőbb készülékeket, amelyekre a professzionális területeken szükség van, jellemzi a kiváló minőségű alkatrészek, a hatékony hűtési teljesítmény, maximális hűtési térfogat, a biztos állandó hőmérséklet és a könnyű tisztíthatóság.

Az élelmezés területén a hűtőszekrényeknek és a mélyhűtőszekrényeknek különösen szigorú előírásoknak kell megfelelni, hiszen egyszerre sok ember élelmezését tudják biztosítani a segítségükkel. A HACCP rendszer a legmagasabb szintű élelmiszer higiéniai követelmények rendszere, így az is fontos, hogy ezek a készülékek beköthetők legyenek ebbe a rendszerbe.

A hűtő és mélyhűtő szekrényeknek alacsony energiafelhasználással és maximális gazdaságosságukkal együtt tökéletes hűtési teljesítményt kell nyújtaniuk, még akkor is a környezeti tényezők extrémmé válnának.

Milyen feltételeknek kell megfelelni egy vendéglátóipari hűtő- és fagyasztó gépnek?

● Maximális teljesítmény

A vendéglátóipari felhasználású mélyhűtőszekrényeknek tökéletes hűtési teljesítményt kell biztosítani akkor is ha különleges körülmények alakulnak ki. Nagyteljesítményű és környezetbarát hűtőközegek, precíz vezérlések, a legmodernebb komponensek a hűtőkészülékek gyártásánál, amelyek biztosítják, hogy a termékek minősége és frissessége tartósan megmaradjon a készülékek gazdaságos működésével együtt.

● Alacsony üzemeltetési költségek

A nagy teljesítményű készülékek az optimális hűtési rendszereknek köszönhetően, nagyon alacsony energiafelhasználás mellett működnek. Ehhez a precíz elektronikai vezérlések is hozzájárulnak, sőt a rendkívül hatékony szigetelőanyagok is, amelyek megakadályozzák a hőmérséklet emelkedését. Ezek pedig hozzájárulnak a környezet kíméléséhez és az alacsony működési és üzemeltetési költségekhez. A kiváló minőségű alapanyag felhasználása miatt, a készülékek hosszú ideig biztonságosan tudnak működni.

● Robosztus kivitel

Mivel ezeket a készülékeket intenzív használatra tervezték, kialakításuk az igénybevétel miatt igen robosztus kell, hogy legyen és kiváló minőségű anyagokból, gondos munkával kell, hogy készüljenek. A készülékek példás minőségűek, az elektronikus és a hűtéstechnikai összetevőket a hatékonyság növelése érdekében összehangolják egymással.

● Könnyű tisztíthatóság

Miután a higiénia döntő szerepet játszik a vendéglátóiparban, ezért fontos, hogy a hűtő és mélyhűtő berendezéseket úgy alakítsák ki, hogy azok minél könnyebben és egyszerűbben legyenek tisztíthatóak. A polcok és a rácsok magassága állítható kell, hogy legyen, hogy jobban tudjon igazodni a termékek csomagolási méretéhez, és így kivéve könnyen tisztíthatóak lesznek. Többnyire az új designokat már görgőkkel is felszerelik, hogy alattuk is kényelmesen tisztán lehessen tartani a padlót.

● Mutatós külső

A vendéglátóipari hűtőgépek nagy része már rozsdamentes acélból készült, nagy hangsúlyt fektetve ezzel a minőségre és az eleganciára.

● Könnyű szervizelés

Miután ezek a gépek kiváló minőségű anyagokból készülnek, hosszú életteartamúak, alig van szükség karbantartásra, egyszerűen kezelhetők, így ezekre a professzionális alkalmazási területre alkalmasak.

A vendéglátóipari hűtők ára az Anvalor webáruházban fajtánként és méretenként megtekinthető. Így még könnyebb a választás, hiszen mindent egyszerre látunk.

Összegezve

A vendéglátóipari hűtő és mélyhűtő gépek vásárlása esetén a döntést meghatározó tényezők, a teljesítmény, az üzemeltetési költségek, a robosztus kivitel, a könnyű tisztíthatóság, a mutatós külső és a könnyű szervizelési lehetőség.

Kapcsolódó cikkek

Hűtő választása vendéglátó egységbe: így hozz döntést!

Hűtő választása vendéglátó egységbe: így hozz döntést!

A vendéglátóiparban az élelmezés területén talán a legfontosabb, hogy biztosítva legyenek a vendéglátóipari egység számára a jó minőségű, nagy tároló térrel rendelkező, üzembiztos hűtő és fagyasztószekrények.

Sokáig friss és zamatos bor? Lehetséges! Tárold okosan!

Sokáig friss és zamatos bor? Lehetséges! Tárold okosan!

Egy borosüveg lezárása mindig a borász utolsó feladata, hiszen ezzel útnak engedi azt az adott palackot, aminek köszönhetően a benne található ital hosszú távon őrzi meg a zamatát.

Zöld, piros vagy sárga? Három élelmiszercsoport segít az egészséges táplálkozásban

Zöld, piros vagy sárga? Három élelmiszercsoport segít az egészséges táplálkozásban

Most kiderül, mit ehetünk bátran, és mit érdemes inkább elkerülni.