Egy hét játék – Játék tematikájú gyerektábor Kecskeméten

Legó, rejtvények, társasjátékok, kártyák, jó társaság és remek hangulat – ezekre számíthatsz, ha játéktáborba jössz.
Egy hét játék – Játék tematikájú gyerektábor Kecskeméten

A PEOPLE TEAM (PT) nyári táborai 17 tematika köré szerveződnek, ezek között ezúttal is megtalálható a játéktábor, ahová 7–17 év közötti gyerekeket várnak. Ha szereted a logikai feladványokat és a szabadulószobákat, itt a helyed! Egy turnus egy héten át tart, de ha jól érzed magad, akkor mindhárom turnuson részt vehetsz, esetleg több szekció foglalkozásait is kipróbálhatod. Nézd meg a PT nyáritábor-kínálatát ide kattintva, a játéktábor leírását pedig emitt találod: https://peopleteam.hu/taborok/jatektabor-nyari-tabor/.

A PT július .. - és augusztus .. között szervezi meg új generációs nyári táborait, amelyek bentlakásos és napközis formában egyaránt elérhetők. A helyszín a kecskeméti NJE Homokbányai Campus; a kollégiumi épületeken felül természetesen a sportpályák is használhatók, de akinek nem elég a 30 000 m²-es parkosított terület, a csúszdaparkba vagy az állatkertbe is ellátogathat. A PT teljes ellátást biztosít, és ha netalán (nem jellemző) nem jönnének be az ebédre-vacsorára kínált pizzák, tészták, rántott husik, gyrosok vagy húsmentes menük, az éjjel-nappal nyitva lévő tábori büfében csillapíthatod az éhségedet. Turnusonként több száz gyerek érkezhet a PT-be, de ne aggódj, ez legfeljebb az esti csapatversenyeken és bulikon fog feltűnni, a reggeltől kora délutánig tartó tematikus foglalkozásokon 5-10 fős csoportokba rendeződnek a szorgos diákok, így mindenki választ kaphat a kérdéseire. Amennyiben délután is játszanál, a játékterem nyitva áll minden táborozó előtt. Mutasd meg, hogy igazi csapatjátékos vagy, és győzzétek le a táboroztatókat! Ha pedig jól teljesítesz a tábori versenyeken, könyvajándékokkal térhetsz haza a Pongrác Kiadó jóvoltából.

Mit várhatsz még a fentieken kívül, ha magad is PT-ssé válsz? Sok nevetést, rengeteg kalandos történetet, új barátokat és mesélni való sztorikat. Ha szívesen részt vennél a táborban, már most is jelentkezhetsz az alapítvány oldalán, a Jelentkezés menüpontra kattintva. Jó móka lesz.

Kapcsolódó cikkek

E-matrica típusok és díjkategóriák

E-matrica típusok és díjkategóriák

Ismételni soha nem árt! Néha még a gyakorlott autósok is belekeverednek az autópálya matrica vásárlás rejtelmeibe, összekevernek díjkategóriákat, nincsenek teljesen tisztában a lehetőségekkel.

Egy hét játék – Játék tematikájú gyerektábor Kecskeméten

Egy hét játék – Játék tematikájú gyerektábor Kecskeméten

Ottalvós és bejárós játéktábor 7–17 éveseknek: válaszd a kecskeméti PEOPLE TEAM-et!

5 hely, ahová feltétlenül látogass el, ha Koppenhágában jársz

5 hely, ahová feltétlenül látogass el, ha Koppenhágában jársz

A dán főváros nyugodt, laza hangulatot áraszt, de ez nem jelenti, hogy ne lennének itt izgalmas látnivalók.